OPGANG 2

ROTTWEILER

ROTTWEILER er en forestilling om en familie i opløsning og tre søskendes kamp for at holde fast i sig selv og hinanden. Om den kærlighed, der findes i en familie, og hvad der sker, når dele af den går i stykker, og en stor hund dukker op.

ROTTWEILER er en musikalsk teaterfortælling med tråde til den klassiske tragedie. En fortælling om tre børn, to teenagere og en efternøler, der bliver kastet ud i en eksistentiel krise, hvor hverdagen, de kendte og levede, på et øjeblik forsvinder. Ændrer det på deres forhold, og hvor meget i en familie tager man for givet? En forestilling om familie, kærlighed, skilsmisse, krise og livsvalg.

Forestillingen er en turnéforestilling, der spiller hos jer – vi bringer teater ud!

OPGANG2 TURNÉTEATER vil gerne invitere dine elever med på en rejse, hvor dilemmaer fra elevernes hverdag, vores teaterforestillinger og elevernes egne kreative udtryk indgår i en dynamisk dialog.

Målet er, at vores fælles rejse skaber refleksion og debat, som afspejler elevernes livsdilemmaer og livsdrømme.

Vi har udarbejdet et idékatalog til aktiviteter med eleverne før og efter mødet med ROTTWEILER – download kataloget her.

Vi har også gjort et tekststykke fra forestillingen tilgængeligt til brug i undervisnings- eller eksamensøjemed. Har I behov for andet eller spørgsmål om idékataloget eller scenerne, er I altid velkomne til at kontakte vores kommunikationsansvarlige på kbp@opgang2.dk.

Læs mere om OPGANG2 TURNÉTEATER, workshops og undervisning i vores projekt "Andre Horisonter".

Chadi Abdul-Karim og Nikolaj Rosengreen
Rottweiler.
Foto

Ditte Chemnitz

©

OPGANG2

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1 time
Pris:
16250 kr.
Yderligere priser:
Forestillingen er refusionsgodkendt. Mulighed for tilkøb af workshop.
Max deltagere:
150 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9.
Kompetenceområde:
Almindelig indvandrersprog - Kommunikation, Almindelig indvandresprog - Kultur og samfund, Dansk - Fortolkning, Dansk - Fremstilling, Dansk - Kommunikation, Drama - Dramaanalyse, Drama - Dramaproduktion, Elevernes alsidige udvikling, Medier - Medieanalyse
Fag:
Dansk, Drama, Elevernes alsidige udvikling, Medier, Musik
Læringsmål:
Opgang2 Turnéteater leverer debatskabende ungdomsteater, der giver indspark til dialog om etnisk og kulturel forskellighed.

Se alle tilbud fra: