Ung i Rudersdal

Rudersdal Innovationscamps lærerworkshop

Rudersdal Innovationscamps lærerworkshop stiller skarpt på fællesskab, nytænkning og kreativitet, når vi inviterer folkeskolelærere til udforskning af innovative værktøjer.

Man kan som folkeskolelærer i Rudersdal deltage alene til lærerworkshoppen eller tage sin klasse med, det er op til den enkelte. Workshops vil foregå todelt, både elever samt lærer vil få undervisning i innovative processer, men ikke samlet. I stedet får lærerne hjælp fra en innovationsekspert i anvendelsen af værktøjerne i undervisningslokalet, mens de deltagende elever sideløbende gennemgår innovationsprocesser med eksterne facilitatorer. 

Med Rudersdal Innovationscamp ønsker vi at skabe et fælles sprog samt give elever og lærere et fælles innovativt udgangspunkt, som de kan bruge i deres undervisning efterfølgende. Derfor har vi skabt en lærerworkshop, hvor lærerne bliver introduceret og trænet i de samme værktøjer, som eleverne arbejder med. Vi har derfor lavet et INNOVATIONSKIT, der samler alle campens værktøjer og metoder. På den måde kan lærerne bruge kittet, både når de skal planlægge en undervisningsgang og som løbende inputs undervejs i undervisningen. Vedhæftet er nogle af værktøjerne for at illustrere.

Vi samarbejder med et hold af dygtige facilitatorer, der skal lede lærerne samt eleverne igennem den innovative rejse, og som alle har innovationsværktøjer godt inde under huden.
Facilitatorerne arbejder professionelt med innovation og byder ind med ekspertviden og solid erfaring på området.

Vi håber med campen, at alle oplever værdien af at innovere, knytter bånd på kryds og tværs, og selvfølgelig har det rigtigt sjovt.

Campen foregår kl. 8.00-14.00 begge dage.

Link til video 2019: https://dreambroker.com/channel/49zyjx2b/3ses92sh

Rudersdal Innovationscamp 2020
Foto

Morten Kasper Hjort

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
2 dage
Pris:
50 kr.
Max deltagere:
35 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Kursus
Deltagere:
Folkeskolelærere i Rudersdal