Louisiana Museum for Moderne Kunst

SKAB DET NYE SAMMEN - ET TRIVSELSFORLØB PÅ LOUISIANA

Hvordan skaber kunstnere nye værker? Og hvor kommer idéerne fra? Vi kigger kunstnerne over skulderen, og lærer at lave skitser og modeller, der hjælper os med at kommunikere vores ideer.

Forløbet danner ramme om en god fælles oplevelse med kunst i verdensklasse i centrum. Efter lang tid med hjemmeundervisning kan kunsten være med til at åbne verden igen. Den giver os et sprog til at tale om kreativitet og til at dele tanker og følelser i fællesskab. Sammen undersøger vi den kunstneriske proces. Er den intuitiv og eksperimenterende? Eller er den styret af at finde svar på et specifikt problem? Og kan et kunstnersamarbejde skabe god kunst?

Forløbet betoner fordybelse, overraskende materialer og kropslig udfoldelse. Vi starter med at opleve maleri, skulptur og installation med fælles skrive-, tegne- og modelleringsopgaver undervejs. Efter frokost i strandkanten fordyber vi os i et større eksperiment, hvor elevernes egne kroppe bliver forvandlet til abstrakte skulpturer i et fælles landskab.

OBS: Forløbet er udsolgt

Elever tegner skulpturelle landskaber
Samarbejde om kropslige landskaber
Foto

Louisiana Learning

©

Louisiana Learning

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
4 timer
Pris:
Gratis
Yderligere priser:
UDSOLGT
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedanalyse, Billedkunst - Billedfremstilling, Billedkunst - Billedkommunikation, Dansk - Kommunikation, Elevernes alsidige udvikling
Fag:
Billedkunst, Dansk, Elevernes alsidige udvikling
Læringsmål:
Forløbet er et trivselsforløb, hvor fællesskab, samarbejde og store kunstoplevelser er i centrum. Vi arbejder med idéskabelse og den kunstneriske proces.