Folketeatret

Skoleforestilling og Kunstnerisk Laboratorium: Englene i sneen

Et fortryllende og magisk juleeventyr af Meridiano Teatret.

Englene i sneen er en vidunderlig smuk, nær og rørende julefortælling. Her er verden hvid som englevinger, men også mørk som den sorte nat. Englene i sneen er en lille og fin fortælling om noget, der er større end bare dig og mig. 

Temaer
Jul, tro, gode gerninger, familie, saga, eventyr, vinter, døden, livet, etiske problemstillinger.

Forløb
Ca. 3 uger før besøget sendes en lærermail med informationer samt inspirationsmateriale til forberedelse og efterbearbejdning. Materialet kan bruges som inspiration til at integrere forestillingen i undervisningen. 
Efter forestillingen, i direkte forlængelse af forestillingen på teatret, åbner Kunstnerisk Laboratorium. Det er en mulighed for børn og deres lærere til kreativ efterbearbejdning af tematikkerne, og til at forestillingen kan lagre sig – og lægge op til videre samtaler tilbage i institutionen. Kunstnerisk Laboratorium er inkluderet i billetten.

Handling
Et forunderligt og dragende juleeventyr begynder, da søstrene Maja og Babette må begive sig af sted for at finde hjælp til deres fødende mor. Sneen begynder at falde, børnene mister orienteringen og farer vild i mørket. De befinder sig pludseligt i et fremmed univers, hvor både magien og udfordringerne folder sig ud. Under den tindrende stjernehimmel er den magiske julekugle nemlig fuld af overraskelser og hemmeligheder. Nu er spørgsmålet: Vil Maja og Babette nå frem i tide? 

Englene i sneen af Meridiano Teatret på Folketeatret
I en fortryllende og henførende scenografi bliver cellomusik fremført live, alt imens vi følger Maja og Babette i denne poetiske historie.
Foto

Meridiano Teatret

©

Meridiano Teatret

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
40 kr.
Max deltagere:
80 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Dansk - Kommunikation, Drama - Dramaanalyse, Elevernes alsidige udvikling, Kristendomskundskab - Livsfilosofi og etik
Fag:
Dansk, Drama, Elevernes alsidige udvikling, Kristendomskundskab
Læringsmål:
Målet med forløbet er at skærpe elevernes blik og sanselige oplevelse af scenekunst og styrke kreative processer individuelt og kollektivt. Gennem kreativ bearbejdning og oplæg til æstetiske læringsprocesser kan forestillingen som æstetisk tekst skabe en fordybet forståelse hos eleverne.