Betty Nansen Teatret

Stolthed og fordom

I en af litteraturens største romantiske klassikere møder den stærke og stolte Elizabeth Bennet den indadvendte og frygteligt tiltrækkende Mr. Darcy. Fra første øjeblik er deres forhold turbulent.

I tiden var en kvindes identitet ikke noget, ud over den hun blev gift eller født ind i. Jane Austen og hendes heltinder måtte overholde de uskrevne regler – og lade alt det farlige, alt det spændende og alt det svære svæve mellem linjerne.

"Stolthed og fordom" er alletiders store kærlighedsroman om to stædige og stolte personligheder, der kæmper både for og imod at overgive sig til kærligheden og hinanden.

INTRO FOR SKOLER
Når du køber skolebilletter, sender vi en online introduktion ud via mail, som vi håber, du vil vise dine elever. Her vil det kunstneriske hold fortælle om arbejdet med forestillingen og om de tanker, instruktør, spiller og scenefolkene har haft i forbindelse med tilblivelsen.

Hvis I er en gruppe med unge mennesker, beder vi jer vælge GRUPPE BØRN & UNGE til 75 kr. ved billetkøb, selvom det er muligt at købe til GRUPPE VOKSEN fra 70 kr. Priserne er nemlig fastlagt efter, hvor I sidder i salen, og I får bedre udsyn ved BØRN OG UNGE-gruppen.

OBS: Alt afhængigt af Covid-19-restriktioner kan skoleintroen aflyses, hvis ikke den kan afholdes forsvarligt.

Stolthed og fordom
Stolthed og fordom – Jane Austens store romantiske klassiker.
Foto

Sara, Peter & Tobias

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
75 kr.
Yderligere priser:
75-395
Max deltagere:
501 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Dansk - Læsning, Drama - Dramaanalyse, Drama - Dramaproduktion, Engelsk - Kultur og samfund, Engelsk - Skriftlig kommunikation, Samfundsfag - Sociale og kulturelle forhold
Fag:
Dansk, Drama, Engelsk, Samfundsfag
Læringsmål:
Eleven får indblik i teater som udtryksform.

Eleven kan spejle sig selv i forestillingens tematikker.

Eleven kan sammenligne forestillingens tematikker med bogen "Stolthed og fordom" af Jane Austen.