Teater ZeBU

Teater - hvad har det med os at gøre?

Få svaret herpå ved at deltage i ZeBUs teaterskoledag, hvor I får den fulde og udvidede teateroplevelse; En indledende workshop, en forestillingsintroduktion, en forestilling, en aftertalk med skuespillerne og et undervisningsmateriale med hjem. Det hele bliver med udgangspunkt i ZeBUs ungdomsforestilling "Max dig op!"

Med afsæt i tematikken om uddannelses- og præstationskulturen til ungdomsforestillingen "Max dig op!", ønsker vi hos eleverne at vække en fælles nysgerrighed og skabe personlig relevans til forestillingen samt præsentere dem for en række samskabende teaterøvelser, der giver dem mulighed for at forstå, sanse og erfare på egen krop og i fællesskab, hvordan elevernes personlige fortællinger kan komme i spil i relation til en teateroplevelse.

Dagsworkshoppen afsluttes med den fælles teateroplevelse og en efterfølgende aftertalk med mulighed for at stille spørgsmål til de involverede aktører. Med sig hjem får eleverne et undervisningsmateriale til yderligere at udvide teater- og klasseoplevelsen på skolen.

Vi udbyder i alt 5 forløb med én klasse pr. forløb. Vi starter kl. 9 og slutter kl. 13.30. Forestillingen spiller ikke alle dage i perioden, så for at booke et forløb; Ring eller skriv en mail for at høre de eksakte dage.

Max dig op! Teater ZeBU
Max dig op! Teater ZeBU
Foto

Jens Hemmel

©

Teater ZeBU

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
4½ time
Pris:
Gratis
Yderligere priser:
UDSOLGT
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Dansk - Kommunikation, Drama - Dramaanalyse, Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab - Sundhed og trivsel
Fag:
Dansk, Drama, Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab
Læringsmål:
Teaterforløbet er trivsel i en kunstnerisk kontekst; Via den fælles teateroplevelse og det æstetiske og kreative samarbejde sættes der fokus på den enkelte elevs perspektivering til egen virkelighed, og elevernes klassefællesskab og sociale relationer styrkes.

Se alle tilbud fra: