Hillerød Kommune

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.

Vi ønsker at bringe virksomheden digitalt ind i din undervisning

Virksomhedsbesøg kan kræve tid, økonomi og kendskab til virksomhedernes fag og konkrete faglige opgaver. Derfor har vi gjort det let at give dig mulighed for at inddrage virksomheder digitalt i undervisningen og arbejde med anvendelsen af naturfag ude i virksomhederne. The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder – og deres ansatte.

Konkrete opgaver og videoer

På hjemmesiden har I mulighed for at se videoer og arbejde med konkrete opgaver, der giver dig mulighed for at integrere ansattes dagligdagsopgaver i din undervisning. Hvad enten det er demonstrationsopgaver eller faglige opgaver, så er de tilpasset læseplanen for faget. Der er cirka tre film for hver virksomhed.

Materialet er blevet udviklet i samarbejde med en gruppe af dedikerede kemi- og fysiklærere i udskoling og gymnasieskolen.

Hvad får I ud af det?

Ved virksomhedsbesøg øges elevernes interesse, når de ser fagene i anvendelse. De får svar på spørgsmålet: "Hvad bruges det til?". Desuden møder de inspirerende rollemodeller og får indblik i deres dagligdag og arbejdsopgaver. Det er intentionen, at the Missing Link gennem virtualiseringen af virksomhedsbesøget bidrager til lignende oplevelser for eleverne.

Themissinglink Skoletjenesten undervisningstilbud

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Natur/teknologi - Perspektivering
Fag:
Fysik/kemi, Innovation og entreprenørskab, Natur/teknologi
Læringsmål:
-

Se alle tilbud fra: