Hillerød Kommune

Yoga, mindfulness & motorik

Yoga og mindfulness stimulerer sanserne og styrker krop og sind, så motorikken forankres i kroppen, og børnene rustes til læring og udfordringer.

Viden og erfaring viser, at børn rustes til ny læring og udfordringer gennem en velintegreret motorik.

Yoga og mindfulness styrker motorikken, balanceevnen, smidighed og muskulatur. Øvelserne giver et pusterum, hvor børnene kan lære sig selv at kende i en ellers travl hverdag. Børnene lærer at observere og blive opmærksomme på, hvad der sker i kroppen, og hvorledes de finder indre ro, og de mærker glæden i mødet med bevægelse. Gennem sjove yogaøvelser med temaer som venskab, mod og følelser lærer børnene samarbejde samt egne og andres grænser at kende – og forskning og forsøg på området viser, at de bliver mere harmoniske og bedre kammerater.

Yoga/mindfulness i institutioner, skoler og HFO kan eksempelvis forløbe som workshops og foregå ved emnedage, hvor lektioner integreres og understøtter undervisningen. Undervisningen kan også foregå som ugentlige længerevarende forløb, hvor børnene i ro og mag får mulighed for at lære afslapningsøvelserne i eget tempo og finde indre ro. Lektioner og forløb tilpasses alderstrin, ønsker og behov. Se billeder og find mere information på www.sansorik.dk

 

Yoga Skoletjenesten undervisningstilbud

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
500 kr.
Yderligere priser:
500 kr. pr. lektion (45 min.)

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Idræt - Alsidig idrætsudøvelse
Fag:
Idræt
Læringsmål:
-

Se alle tilbud fra: