Om Skoletjenesten
  • Børneværksted undervisning Skoletjenesten Undervisningstilbud

    Følg os på Linkedin

    Få nyt om jobs, temadage, konferencer, kurser og andre arrangementer på Skoletjenestens Linkedin for sektoren.
  • Kontakt

    Kontakt Skoletjenestens medarbejdere, hvis du har spørgsmål til undervisningsafdelinger, pædagogisk udvikling, kommunikation, administration eller Nationalt netværk af skoletjenester.

Viden og værktøjer

I videncenteret udvikler vi viden og værktøjer, som kan bruges til at kvalificere undervisningen i eksterne læringsmijløer i hele landet. I menuen finder du de aktuelle temaer og herunder materialer; artikler, modeller, guides m.m., du kan bruge i dit arbejde.

 

Deltag i netværk
Skoletjenesten ønsker at understøtte videns- og erfaringsdeling blandt aktører i sektoren af eksterne læringsmiljøer. Vi har derfor et aktivt netværk af folk, der på forskellig vis arbejder med undervisning i eksterne læringsmiljøer. Det betyder, at du kan deltage i Skoletjenestens temadage, studiegrupper, konferencer og workshops. Gennem vores undervisningspraksis på kulturinstitutioner opbygger vi erfaringer og viden om undervisning i eksterne læringsmiljøer. Denne viden deler vi på Skoletjenestens underviserkurser og MuseumsUndervisningsUddannelsen. At være en del af Skoletjenestens netværk beror på en gensidighed, hvor både Skoletjenesten og netværksdeltagere velvilligt stiller viden og erfaringer til rådighed i de respektive fora, som Skoletjenesten er arrangør af.

 

Har du brug for hjælp?
Skoletjenesten tilbyder konsulentydelser til mange forskellige aktører i både kultur- og undervisningssektoren. Hvis du ønsker hjælp til fx at udvikle skoletjenesteaktiviteter, til konkrete undervisningstilbud eller materialer i en kommune eller i et eksternt læringsmiljø, kan du benytte dig af Skoletjenestens konsulenter. Læs mere om Skoletjenestens konsulentydelser.

Foto på siden: ©SMK Tina Agnew