Skoletjenestenetværk Nordjylland

Arbejder du med undervisning i eksterne læringsmiljøer i Region Nordjylland? Så kan du tilmelde dig dette netværk.

Hvem kan deltage?

Netværket er for alle, der arbejder med undervisning i et eksternt læringsmiljø i Region Nordjylland fx undervisere på museer, i zoologiske haver, på forsyninger m.fl.

Hvad koster det?

Det er gratis at deltage i Skoletjenestens netværk, men tid, transport osv. er for egen regning.

Hvornår mødes vi første gang?

Netværket holder opstartsmøde den 9. november 2022 kl. 13-16 på Vendsyssel Kunstmuseum, P. Nørkjærs Plads 15, 9800 Hjørring.

Efter en kort velkomst og præsentationsrunde går vi sammen med formidlingsansvarlig Kirsten Tange Maagaard en tur rundt på museet, hvor Kirsten vil fortælle om museets undervisningsforløb ”Hvad er et kunstmuseum?”. Turen rundes af med en praktisk øvelse fra undervisningen, som danner udgangspunkt for en drøftelse af, hvordan undervisning i eksterne læringsmiljøer kan understøtte skolernes arbejde med faget arbejdskendskab.

Efterfølgende samles vi til en fælles brainstorm og diskussion af, hvad vi ønsker at bruge netværket til? Er der allerede nu tematikker, som vi skal sætte fokus på? Er der andre områder, hvor et netværk kan støtte og kvalificere undervisningen i eksterne læringsmiljøer i regionen?  

Afslutningsvist aftaler vi dato og sted for næste møde.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Ønsker du at høre mere eller blive en del af skoletjenestenetværket i Region Nordjylland kan du kontakte netværkets tovholder Kim John Callesen på kjc@vmus.dk

 

 

Læs mere om alle Skoletjenestens netværk her.

Kontakt

Kim Callesen 4

Kim John Callesen

Regional koordinator i Nordjylland, Vesthimmerlands Museum
Tlf
40 63 00 28
Se profil