Designmuseum Danmark

Designmuseum Danmark

Vores sted

MUSEET ER MIDLERTIDLIGT LUKKET PGA. OMBYGNING OG GENÅBNER PRIMO 2022

På grund af covid-19 har Designmuseum Danmark måtte fremskyde en stor gennemgribende renovering.
Derfor er museet lukket for publikum frem til starten af 2022.

 

Skoletjenesten på Designmuseum Danmark tilbyder undervisningsforløb med udgangspunkt i museet samlinger og særudstillinger. I vores undervisning arbejder vi med pædagogiske og didaktiske metoder, der sikrer en varieret, vedkommende og inkluderende undervisning.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

På Designmuseum Danmark tilbyder vi skoler og uddannelsesinstitutioner unikke rammer for praksisorienteret undervisningsforløb med besøg i vores designværksted. I værkstedet får eleverne koblet oplevelser fra museets udstillinger med deres egen, kreative praksis. Designværkstedet danner dermed ramme for elevernes egne designprocesser, hvor de med et rigt udvalg af materialer kan omsætte teori samt udvikle, afprøve og konkretisere egne ideer.

Museet vandt i 2017 museernes svar på en Oscar, European Museum Academy Award – DASA AWARD for sin undervisning og outreach.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Undervisningsforløbene på Designmuseum Danmark udvikles og tilrettelægges så de understøtter gældende fælles mål for folkeskolen, læreplaner for ungdomsuddannelserne og læreplanstemaer for daginstitutioner.

 

Designmuseum Danmark Forplads
Designmuseum Danmark
©

Designmuseum Danmark

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Det er i øjeblikket ikke muligt at booke undervisningsforløb på Designmuseum Danmark.

Kontakt:

Laura Dolberg Elkjær
+45 40 99 88 10