Experimentarium

Experimentarium

Vores sted

Experimentarium er hele Danmarks science center. Vi har været tankevækkende siden 1991 og udforsket verden gennem naturvidenskab og teknologi sammen med millioner af børn og voksne.

Vi vil transformere den måde vores gæster oplever og forstår naturvidenskaben og teknologiens betydning i vores liv. Vi aktiverer videnskabsmennesket i os alle og klæder vores gæster på til at stille spørgsmål, og sætte spørgsmålstegn ved de svar de får.

Vi tror på, at viden og nysgerrighed spirer bedre, hvis gæsterne selv har en finger med i spillet. Derfor må alt røres på Experimentarium, og derfor går læring og leg altid hånd i hånd. På den måde gør vi det komplekse vedkommende, og vores gæster en anelse klogere på verden omkring os.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Experimentariums tilbud til skolerne skal være en hjælp til alle lærere i deres planlægning af det praktiske og faglige før, under og efter et skolebesøg.

Experimentarium lægger vægt på, at vores undervisningsmaterialer er elevhenvendte og anvender forskellige didaktiske metoder og efterlever Fælles Mål.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Experimentarium ønsker at fremme og understøtte udviklingen af elevernes kompetencer indenfor naturfagene og teknologi.

Eleverne skal gennem aktiv deltagelse i udstillingerne, skoleværksteder og andre tilbud kunne udforske og undersøge vanskeligt tilgængelige fænomener og begreber inden for det naturvidenskabelige og teknologiske område.

Skoletjenesten undervisningstilbud Experimentarium

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

39 25 72 72