Det lille Turnéteater

Det lille Turnéteater

Vores sted

Det lille Turnéteater skaber scenekunst for alle børn… også dem der er blevet voksne.

Det lille Turnéteater har rødder langt tilbage i det verdensanerkendte, danske børneteater-miljø, hvor der er tradition for at tage børnepublikummet seriøst og lave forestillinger i øjenhøjde uden at miste højde på ambitionsniveauet.

Vores forestillinger er meningsfulde og vedkommende for et bredt publikum. Vi laver teaterforestillinger baseret på gode, ofte klassiske eller kendte fortællinger, som er en del af vores fælles kulturarv. Basen er klassisk, men vores forestillinger er altid nutidige og enestående kunstneriske værker.

Det lille Turnéteater er et opsøgende teater. Vi spiller på skoler institutioner, teaterforeninger, teatre m.m. i det ganske land, og kommer gerne steder hvor der ikke normalt opleves scenekunst. Vi ser det som vores opgave at producere teater med høj kunstnerisk kvalitet, der evner at spille under mange forskellige forhold. Ofte er vi det første teater børn oplever. De skal møde det unikke som godt teater kan tilbyde i form af scenisk nærvær, rørende og gode historier, skuespilkunst.

Vi tager vores publikum alvorligt, de fortjener det bedste, og teatermødet foregår i øjenhøjde, på en reel og ligefrem måde.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Vi lægger vægt på nærvær og samværd, og god kvalitet.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

”Teateroplevelser – at skabe samtalerum med børn og unge” er et konkret værktøj til at bearbejde en teateroplevelse, koncert, danseforestilling, film, kunstudstilling. En ramme som giver skolebørn en mulighed for at sætte ord på egne tanker, følelser og erfaringer i forbindelse med en kunstnerisk oplevelse samt indgyder dem mod til at udtrykke sig selvstændigt igennem dialoger, ord og tegning med afsæt i en sanselig tilgang.

Skoletjenesten undervisningstilbud det lille turneteater

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Peter Holst
20208208