Kulturtjeneste Halsnæs

Kulturtjeneste Halsnæs

Halsnæs kommune er rig på kunst, kultur, lokalhistorie og spændende foreningsliv, og det skal alle vores børn og unge mærke, opleve og engagere sig i. På denne side finder du som lærer eller pædagog undervisningsforløb og inspirationsmateriale til åben skole i Halsnæs Kommune.

Vi bestræber os på at samle så bred en undervisningsvifte som muligt, og du vil derfor kunne finde både brugerstyrede undervisningsforløb i naturen og kulturen, som du frit kan downloade og benytte i undervisningssammenhæng, men også kulturinstitutionernes og andre aktørers tilbud, som kræver booking.

Sitet er under opbygning og vil løbende udbygges med kulturtilbud til ungdomsuddannelser og dagtilbud.

Under de enkelte tilbud kan du se, hvem der skal kontaktes for booking.

Spørgsmål vedrørende portalen kan rettes til:

konsulent i Halsnæs Kommune, Pernille Mikkelsen Holm på pemih@halsnaes.dk eller telefonisk på 61245517

Kulturtjeneste Halsnæs bygger bro mellem skoler og kulturaktører.

Vi arbejder på at samle alle kommunens åben skole-forløb, og vi opfordrer kulturinstitutioner og eksterne lokale aktører og erhverv til at kontakte os, hvis I har et spændende undervisningsforløb, eller særlige events, som I vil dele med kommunens børn og unge. Vi står ligeledes til rådighed med hjælp eller udvikling af nye undervisningsidéer. 

 

Kulturtjeneste Halsnæs er blevet til ved hjælp af udviklingsmidler fra Undervisningsministeriet, til etablering af lokale åben skole-samarbejder i perioden 2017-2018. 
Afrapporteringen samler projektets aktiviteter og genererede resultater, samt giver et godt indblik i hvordan kommunens kulturaktører kan bidrage med at løfte vores børn og unges kendskab til deres egen livsverden (i et kulturelt dannelsesperspektiv), med udgangpunkt i tættere og organiserede samarbejder på tværs af forvaltninger, kulturinstitutioner, private aktører og erhverv i lokalområdet. 

Kulturtjeneste Halsnæs Frederiksværk museum Skoletjenesten undervisningstilbud
 • INVITATION TIL KRUDTVÆRKSDYSTEN 2019

  KULTURTJENESTEN INDKALDER ALLE KOMMUNENS 3. KLASSER TIL KRUDTVÆRKSDYSTEN 2019

  Årets begivenhed foregår på Krudtværksmuseet i perioden 4.-7. juni.

  3 klasser dyster hver dag. Tilmelding foregår efter "først til mølle"-princippet, så skynd dig at tilmelde din klasse!
  Kontakt Irene Ucini Jørgensen på 24824197 eller over mail på irucj@halsnaes.dk.
 • Turbinehuset

  Film- og historieinteresserede udskolingsklasser søges til lokalhistorisk samarbejdsprojekt

  Turbinehusets Venner er en frivillig non-profit forening, som i samarbejde med Halsnæs Kommune har til opgave at puste liv i det gamle Turbinehus og derved skabe et historisk oplevelsespunkt i Frederiksværks midtby. Formand for foreningen, Axel Hvidtfeldt søger film- og historieinteresserede skoleklasser, som har mod på at formidle Turbinehusets historie gennem korte videoklip. Projektet er oplagt til et ugeforløb omkring projektopgaven i kulturfagene, men kan også strække sig over en længere periode.
 • 100 Jorn eksperimenter

  Gratis bog til alle 1. klasser i skoleåret 2018-2019. Bogen indeholder 100 sjove kunst-eksperimenter, hvor fokus er på...

  Museum Jorn deler Asger Jorns kreative og kunstneriske univers med børnefamilier i hele Danmark. Bogen ”100 Jorn-eksperimenter vi kan lave derhjemme ved køkkenbordet” udkommer i 130.000 eksemplarer og gives som gave til alle børn, der går i 1. klasse i 2018 og 2019.

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Pernille Mikkelsen Holm
61 24 55 17