Den Fynske Landsby

Besøg Den Fynske Landsby på egen hånd

Det er gratis for skoler at besøge museet.

Der er meget at se og opleve i Den Fynske Landsby. Her er et par idéer og forslag, så I kan få den bedst mulige dag i museet.

Emnekasser: I kan gratis booke en emnekasse, som giver eleverne mulighed for på egen hånd at arbejde med både teori og praksis. Til hver kasse hører en lærervejledning med oplysninger om historisk baggrund, forslag til undervisningsaktiviteter, en liste over kassens indhold og en litteraturliste. I hver kasse er der redskaber og rekvisitter, der giver jer mulighed for at afprøve forskellige arbejdsgange i praksis og dermed få en sanselig tilgang til emnet. Bestil den kasse, I har lyst til at arbejde med, i god tid, så I er sikre på, at den er der på det tidspunkt, som passer jer. 

Aktiviteter: I løbet af sæsonen er der mange aktiviteter, også på hverdage. I kan møde formidlere i 1800-talsdragter, der gerne vil fortælle om deres arbejde – så spørg endelig. Om sommeren kører hestevognen rundt i landsbyen, og fra midten af juni kan I hver dag se koen blive malket. Spørg i billetsalget, hvad der sker på dagen.

Undervisningslokale: I forbindelse med undervisningen er det muligt at booke skolestuen i Skolen fra Eskær.

Besøg på egen hånd i Den Fynske Landsby
Der er meget at opleve i Den Fynske Landsby.
©

Odense Bys Museer

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis
Yderligere priser:
Der er gratis adgang for elever og lærere fra skoler og uddannelsesinstitutioner, når besøget finder sted som led i undervisningen. Vi anbefaler, at man booker sit besøg i forvejen for at sikre den bedst mulige oplevelse.
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Historie - Kildearbejde, Historie - Kronologi og sammenhæng
Fag:
Historie
Læringsmål:
Besøg museet på egen hånd.