Den Fynske Landsby

Besøg Den Fynske Landsby på egen hånd

Det er gratis for skoler at besøge museet.

Der er meget at se og opleve i Den Fynske Landsby. Her er et par idéer og forslag, så I kan få den bedst mulige dag i museet.

Landsby-bingo:  Brug arket som en hjælp til at gå på opdagelse i museet, når I besøger museet med indskolingsklasserne. Der findes to forskellige ark - et med Landsbyens dyr og et med ting og huse i Landsbyen.

Opgaveark: Send eleverne rundt i Landsbyen i små grupper med opgavearket. 

Aktiviteter: I løbet af sæsonen er der mange aktiviteter, også på hverdage. I kan møde formidlere i 1800-talsdragter, der gerne vil fortælle om deres arbejde – så spørg endelig. Om sommeren kører hestevognen rundt i landsbyen, og fra midten af juni kan I hver dag se koen blive malket. Spørg i billetsalget, hvad der sker på dagen

Anmeld jeres besøg: Vi anbefaler, at I anmelder jeres besøg på forhånd, så vi kan sikre den bedst mulige oplevelse for alle. Det er muligt at se ledige dage og anmelde jeres besøg online i menuen til højre.

Besøg på egen hånd i Den Fynske Landsby
Der er meget at opleve i Den Fynske Landsby.
©

Odense Bys Museer

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis
Yderligere priser:
Der er gratis adgang for elever og lærere fra skoler og uddannelsesinstitutioner, når besøget finder sted som led i undervisningen. Vi anbefaler, at man booker sit besøg i forvejen for at sikre den bedst mulige oplevelse.
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Historie - Kildearbejde, Historie - Kronologi og sammenhæng
Fag:
Historie
Læringsmål:
Besøg museet på egen hånd.