LG Gymnastik

Gymnastik for de mindste

Formålet med et forløb hos LG Gymnastik er at udbrede kendskabet foreningen og gymnastikkens mange stilarter, der kan være med til at give børn flere grundmotoriske færdigheder og en større bevægelsesglæde. Et forløb vil have fokus på at give børnene muligheden for at mestre og forstå sin egen krop gennem gymnastikøvelser og leg. Bevægelse, som gør børnene nysgerrige på at lære mere. Derudover har forløbet også til formål at give pædagoger inspiration til øvelser og lege, som kan bruges i dagligdagen.

Alle forløb bygges op efter daginstitutionernes individuelle ønsker og læringsmål, der kan variere fra én undervisningsgang på 1 time til ét samlet forløb, der strækker sig over flere dage og uger. Forløbet indeholder primært gymnastiske øvelser og lege, der har fokus på at udvikle børnenes grundmotoriske færdigheder. Vi sørger for at matche de rette trænere med jeres ønsker.

Undervisning kan foregå lokalt i jeres egen daginstitution eller i lokalområdes idrætshaller, bl.a. Kildeskovshallen.

LG Gymnastik - Vi bevæger mennesker!
©

LG Gymnastik

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Yderligere priser:
Prisen kan varierer, da det afhænger af forløbet, varigheden og placering.

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
1, 2, 3, 4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Krop, sanser og bevægelse
Læringsmål:
Alle børn skal udforske og eksperimentere med forskellige måder at bruge kroppen på, som giver dem mulighed for at mestre deres egen krop gennem motoriske bevægelser.

Alle børn skal opleve krops- og bevægelsesglæde både i ro og i aktivitet, så de bliver fortrolige med kropslige fornemmelser, kroppens funktioner, sanser og forskellige former for bevægelse.