OPGANG 2

HJERTEBANK

En musikalsk forestilling om den svære, store kærlighed.

NÅR MAN ER FORELSKET, BANKER ENS HJERTE. VILDT OG VOLDSOMT. NOGLE GANGE SÅ HÅRDT, AT DET KAN GIVE BÅDE SKRAMMER OG BLÅ MÆRKER.

I tredje del af OPGANG2 TURNÉTEATERs Hjerte Rimer på Smerte-trilogi (der tæller 4 EVER og ROTTWEILER)  slås der ned på den romantiske kærlighed, når en usikker ung mand får det helt perfekte match på en datingapp. Det første store crush, og det på en pige, han ikke har mødt… endnu. Superlike med tre store blinkende hjerter.

Undervejs til deres første møde står hans telefon af, og han er pludselig fanget i sit eget selskab, på vej til en date med drømmepigen, han ikke ved hvem er, eller hvordan ser ud – ud over alt det, han har set i sine drømme.

Uden forbindelse til omverdenen udspiller han potentielle scenarier i sit hoved for deres første møde, og når tankerne får frit løb, og hjertet banker, kan det gå både frygtelig godt og frygtelig galt.

Usikker og uden den elektroniske livline påvirkes han af medpassagererne i bussen og verden, der suser forbi udenfor. I eventyr skal helten besejre drager og trolde for at vinde prinsessen. Her er udfordringen alene alle hans indre dæmoner.

Håb, frygt og hjertebank – alt det, der følger med den store kærlighed.

OPGANG2 TURNETEATER vil gerne invitere dine elever med på en rejse, hvor dilemmaer fra elevernes hverdag, vores teaterforestillinger og elevernes egne kreative udtryk indgår i en dynamisk dialog.

Målet er, at vores fælles rejse skaber refleksion og debat, som afspejler elevernes livsdilemmaer og livsdrømme.

Vi har udarbejdet et idékatalog til aktiviteter med eleverne før og efter mødet med 4 EVER – download kataloget herunder.

Vi har også gjort et tekststykke fra forestillingen tilgængeligt til brug i undervisnings- eller eksamensøjemed. Har I behov for andet eller spørgsmål om idekataloget eller scenerne, er I altid velkomne til at kontakte vores kommunikationsansvarlige på kbp@opgang2.dk.

Læs mere om OPGANG2 TURNÉTEATER, workshops og undervisning i vores projekt "Andre Horisonter".

Fotograf: Ditte Chemnitz
Billede fra HJERTEBANK (Chadi Abdul-Karim og Nikolaj Rosengreen)
Foto

Ditte Chemnitz

©

OPGANG2

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1 time
Pris:
16250 kr.
Yderligere priser:
Pris eksklusiv moms. Forestillingen er refusionsgodkendt. Mulighed for tilkøb af workshop.
Max deltagere:
150 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Drama - Dramaanalyse, Drama - Dramaproduktion, Elevernes alsidige udvikling
Fag:
Drama, Samfundsfag, Sproglig udvikling
Læringsmål:
Opgang2 Turnéteater leverer debatskabende ungdomsteater, der giver indspark til dialog om etnisk og kulturel forskellighed.

Se alle tilbud fra: