Ordrupgaard

Kunst under åben himmel

Tag på oplevelse i Ordrupgaards Kunstpark og Kunstlegeplads, hvor børnene kan opleve, udforske, sanse og mærke kunsten på egen krop.

I dette forløb går vi opdagelse i Ordrupgaards park, hvor I får kunstoplevelser på internationalt niveau. Her er samlet nogle af de bedste, internationalt anerkendte kunstnere – danske såvel som udenlandske. Alle værker er permanente og skabt specielt til stedet. Med andre ord finder I ikke den samme oplevelse noget andet sted i verden.

Oplev f.eks. dansk-islandske Olafur Eliassons skulptur, der indhyller sine omgivelser i tåge, hver gang vinden ændrer retning. I kan også klatre rundt på den høje, labyrintiske bambuskonstruktion, som er skabt af den amerikanske kunstnerduo Doug & Mike Starn, eller gå rundt i danske Jeppe Heins fantastiske spejllabyrint. 

Sammen med museets underviser undersøger I udvalgte kunstværker i parken. Forløbet inviterer til en anderledes museumsoplevelse end i det traditionelle museumsrum, hvor børnene kan opleve kunsten på en fri og mere kropslig måde. Her må man klatre, hoppe, løbe og gemme sig i værkerne! 

Det er muligt at bestille et forløb i parken alle dage i tidsrummet kl. 8-18. 

OBS.
Der er adgang til værkerne i hele sommerhalvåret fra den 1. april til den 1. oktober.  I  dårligt vejr kan nogle værker være lukket af sikkerhedsmæssige hensyn.

Jeppe Heins 'Semicircular Mirror Labyrinth II' fra 2013. Foto: Andreas Omvik
Jeppe Heins 'Semicircular Mirror Labyrinth II' fra 2013.
©

Andreas Omvik

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
550 kr.
Yderligere priser:
Éntre til parken er gratis.
Max deltagere:
15 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
Nul, 1, 2, 3, 4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for at spise medbragt mad
Læreplanstemaer:
  • Alsidig personlig udvikling
  • Kommunikation og sprog
  • Krop, sanser og bevægelse
  • Kultur, æstetik og fællesskaber
  • Natur, udeliv og science
  • Social udvikling
Læringsmål:
Oplevelse