Pædagogisk Center i Kolding

LEGOteket

Hvis du som en del af din undervisning ønsker at præsentere dine elever for en ekstra spændende læringsdimension, om det så er i den fag-faglige undervisning, på fagdage eller som inspirerende og kreativ understøttelse af læringsforløb - så er LEGO Education det, du søger.

I LEGOteket tilbyder vi en bred vifte af undervisning med LEGO Education. Vi har fokus på tre hovedområder:

  • Kodning/programmering
  • Lego WeDo, Lego WeDo 2.0, Lego Spike samt Lego Mindstorm. Vi arbejder med "Our Mission to Mars" og andre konkrete opgaver som f.eks. "Målskytten" og "Krokodillen" i Lego WeDo.
  • Engineering og Maker-aktiviteter
  • Lego Technics, Lego WeDo 2.0, Lego Story Starter. Her kan vi arbejde med Novel Engineering og andre forskellige design/maker-opgaver.
  • Matematik/forståelse
  • More to Math giver mulighed for at arbejde med talforståelse og regnestrategier i indskolingen. Der er mulighed for at lave et længere forløb på egen skole.
LEGOteket

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
3 timer
Pris:
Gratis
Yderligere priser:
Klasser fra andre kommuner - ring og forhør om priser
Max deltagere:
-30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Dansk - Kommunikation, Elevernes alsidige udvikling, Fysik/kemi - Modellering, Håndværk og design - Design, Matematik - Matematiske kompetencer, Natur/teknologi - Kommunikation, Natur/teknologi - Modellering, Natur/teknologi - Perspektivering, Natur/teknologi - Undersøgelse
Fag:
Dansk, Elevernes alsidige udvikling, Innovation og entreprenørskab, It og medier, Matematik, Natur/teknologi
Læringsmål:
LEGOtekets læringsressourcer kan tilpasses, så det understøtter mangfoldige læringsmål inden for mange fag. Vi aftaler individuelle læringsmål, som passer med lærerens undervisningsforløb.