Røde Kors

Røde Kors Oplevelsen

I Røde Kors’ nye Frivillighus i København kan du og din klasse opleve autentisk nødhjælpsudstyr fra før og nu, Virtual Reality-film fra verdens brændpunkter og krævende dilemmaspil. "Røde Kors Oplevelsen" er spækket med spændende ny teknologi og fængende formidlingsformer.

"Røde Kors Oplevelsen" er et anderledes læringsforløb, der matcher Fælles Mål inden for en række fag og lever op til intentionerne i Folkeskoleloven om åben skole, understøttende undervisning og øget internationalisering.

SIKKERHED UNDER CORONA/COVID-19

I Røde Kors passer vi på os selv og hinanden. Derfor har vi indført nogle ændringer og foranstaltninger i Røde Kors Oplevelsen for sikre, at vores gæster får et så trygt og sikkert besøg som muligt. Vi gør følgende:
• Vi sikrer tilgængeligt sprit i hele Røde Kors Oplevelsen.
• Der er skiltning og afmærkninger, så gæsterne ved, hvor de skal være ekstra opmærksomme.
• Vi sørger for, at der er mulighed for god afstand.
• Vi sikrer, at der ikke er flere gæster end myndighederne anbefaler.
• Vi sørger for ekstra rengøring og afspritning af udstillingen, skærme, høretelefoner samt toiletter og gangareal.

Vi opfordrer alle vores gæster til at holde en god afstand, spritte hænderne hyppigt og til at tage hensyn til hinanden og vores guider.
Røde Kors Oplevelsen

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1½ time
Pris:
0 kr.
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Arbejdskendskab - Virksomhed og arbejdsmarked, Billedkunst - Billedanalyse, Dansk - Fortolkning, Dansk - Fremstilling, Dansk - Lytning, Geografi - Kommunikation, Geografi - Undersøgelse, Historie - Historiebrug, Kristendomskundskab - Livsfilosofi og etik, Samfundsfag - Sociale og kulturelle forhold, Uddannelse og job - Personlige valg
Fag:
Dansk, Drama, Geografi, Historie, Innovation og entreprenørskab, It og medier, Natur/teknologi, Samfundsfag
Læringsmål:
"Røde Kors Oplevelsen" er et anderledes læringsforløb, der matcher Fælles Mål inden for en række fag i primært 7.-10. klasse (udskoling) og lever op til intentionerne i Folkeskoleloven om åben skole, understøttende undervisning og øget internationalisering.

Se alle tilbud fra: