Naturcenter Amager Strand

Undersøg strandens krible-krabledyr - lån en grejkasse – Dagtilbud

"Undersøg strandens krible-krabledyr – lån en grejkasse” er et anderledes undervisningstilbud, hvor pædagoger og børn arbejder på egen hånd.

Grejkassen indeholder en masse redskaber og udførlig vejledning til redskaber og let tilgængelig viden om krible-krablelivet på stranden. Kassens indhold giver mulighed for at undersøge livet på landjorden på Amager Strand. Grejet er pakket i en stor kasse og leveres der, hvor I vil undersøge stranden. Leveringssteder fremgår af kortet og skal angives ved booking. Antallet af redskaber i grejkassen vil blive tilpasset til, hvor mange der er i gruppen. 

Varighed: 2-6 timer – I vælger selv varigheden af besøget og antallet af børn, der deltager, når I booker grejkassen. 

Lån af grejkasser er forbeholdt lærere og pædagoger, der har været på kursus og erhvervet sig kørekort til brug af grejkasserne. Kurset vil være en blanding af praktiske øvelser, didaktiske overvejelser om brug af naturcentret og udstyr samt teoretiske input om strandens plante- og dyreliv. Kurset vil understøtte de ny Fælles Mål for folkeskolen. Kurserne vil løbende blive slået op her på siden. Men der er også mulighed for at afholde et kursus, hvis  I kan samle minimum 15 lærere eller pædagoger fra jeres eget arbejdssted.

Grejkasse til kriblekrabledyr
Grejkasse til krible-krabledyr
Foto

Naturcenter Amager Strand

©

Naturcenter Amager Strand

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
6 timer
Pris:
Gratis
Max deltagere:
25 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
1, 2, 3, 4, 5, 6
Læreplanstemaer:
  • Natur, udeliv og science
Læringsmål:
At lære om naturen i naturen

Se alle tilbud fra: