Om Skoletjenesten
 • Try Museum Skoletjenesten undervisningstilbud

  Kontakt

  Anne Louise Slott Thorborg
  Webmedarbejder
  Tlf: 28 92 33 81
 • Følg os på Linkedin

  Få nyt om jobs, temadage, konferencer, kurser og andre arrangementer på Skoletjenestens Linkedin for sektoren.

Kommuner

Ønsker du at støtte kommunens lærere og pædagoger i at finde og bruge eksterne læringsmiljøer i undervisningen? Med et kommunesite på skoletjenesten.dk kan du samle alle åben-skole aktiviteter ét sted.

Hvad kan et kommunesite?

Med et kommunesite kan man samle og præsentere alle undervisningstilbud for kommunens lærere og pædagoger ét sted. Kommunesitet kan trække tilbud fra både de lokale kulturinstitutioner, som allerede er en del af skoletjenesten.dk, og fra nye kulturinstitutioner eller tilbud, man opretter på kommunesitet. Kommunen bliver selv redaktør og kan vælge, hvilke tilbud der skal præsenteres. Derudover kan kommunen selv oprette nyheder, der f.eks. reklamerer for en læringsfestival eller andet. Som kommune får du således dit eget site og bliver samtidig en del af et nationalt site, som gør det muligt for kommunens lærere og pædagoger at søge både lokalt, i en nabokommune eller på tværs af landet. Sitet drives af Skoletjenesten, som sikrer kvalitet, oppetider og udvikling samt giver sparring.

Hvilken løsning passer til vores kommune?

Skoletjenesten kan tilbyde flere forskellige modeller, alt efter om du som kommune allerede har et lokalt site, om du ønsker et nyt site til jeres åben-skole aktiviteter, eller ikke har en løsning endnu. Tag fat i os, så finder vi sammen den bedste løsning.

Hvordan ser et kommunesite ud?

Her kan du se nogle eksempler på kommuner, som har et kommunesite på skoletjenesten.dk: Hjørring Kommune, Aabenraa Kommune, Odense Kommune, Fredericia Kommune, Næstved Kommune, Rødovre Kommune og Bornholms Regionskommune.

Hvad koster et kommunesite?

Det er gratis at få oprettet et kommunesite på skoletjenesten.dk. Når vi kan tilbyde kommunerne dette, hænger det sammen med, at Skoletjenesten har et nationalt opdrag som portal for eksterne læringsmiljøer. Det ligger derfor fint i forlængelse heraf at tilbyde en gratis og god løsning til landets kommuner.

Hvad skal jeg gøre?

Er du nysgerrig og vil høre mere om muligheder for kommuner, så kontakt Anne Louise Slott Thorborg på 28 92 33 81 eller alst@skoletjenesten.dk, som kan hjælpe med både spørgsmål og oprettelse.

Se også information om kommunesites i denne flyer om skoletjenesten.dk eller vores video:

Kommunevideo Skoletjenesten undervisningstilbud

Foto på siden: Try Museum