Om undervisningstilbud

Skoletjenesten.dk er et nationalt site, som samler og præsenterer undervisningstilbud i eksterne læringsmiljøer, så lærere, pædagoger og undervisere i dagtilbud, grundskolen og ungdomsuddannelser kan finde relevante tilbud i planlægningen af deres undervisning.

Skoletjenesten.dk drives af Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer, som er delvist baseret på midler fra Undervisningsministeriet, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune og har en national forpligtelse i forhold til at synliggøre og understøtte brugen af eksterne læringsmiljøer i undervisningen.

Hvem kan blive udbyder?

Kulturinstitutioner og andre eksterne læringsmiljøer, der tilbyder undervisning til enten dagtilbud, grundskole og/eller ungdomsuddannelser, kan blive udbyder på skoletjenesten.dk.

 

Som kommune kan man blive udbyder på skoletjenesten.dk fx ved at få sit eget kommunesite, der samler og præsenterer kommunens undervisningstilbud i eksterne læringsmiljøer.

 

Hvad får du som udbyder?

Som udbyder på skoletjenesten.dk kan du:

  • få en præsentation af din institutionen og dine undervisningstilbud på websitet
  • få tilbud og nyheder i det månedlige nyhedsbrev til lærere og pædagoger
  • få nyheder om institutionen og dine undervisningstilbud på Skoletjenestens Facebook-side
  • medvirke i Skoletjenestens årskatalog, der omdeles fysisk til alle skoler øst for Storebælt og digitalt i resten af landet

Kontakt

Portræt af Anne Louise Slott Thorborg

Anne Louise Slott Thorborg

Webkoordinator
Tlf
23 70 66 74
Se profil
Siska Rohr Harrebye Skoletjenesten undervisningstilbud

Siska Rohr Harrebye

Kommunikationschef
Tlf
24 90 13 68
Se profil