Odense ZOO

Odense ZOO

Vores sted

Odense ZOOs Skoletjeneste har åbent hele året og vi har flere end 20 undervisningsoplæg. Oplæg hvor du har mulighed for at koble dine årsplaner og de fælles mål fra faghæfterne i biologi og natur/teknik på zoologiske emner og problemstillinger. Nærmere information om priser og varighed fås under de enkelte beskrivelser af emnerne.

Undervisning i ZOO kan finde sted fra kl. 8.00 og fremefter. Vær opmærksom på at bestille undervisning i god tid. Nogle ugedage er mere populære end andre og kan derfor være booket ½ år i forvejen.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Centrum for undervisningen foregår i et stort formidlingscenter, placeret centralt i ZOO, hvor materialer i form af kranier, skind, udstoppede dyr mv. er tilgængelige i undervisningsforløb. Der er opstillet terrarier med levende dyr, som anvendes til at få den helt tætte oplevelse og blive fascineret af dyrene. Fx er der en del forskellige slanger, som håndteres af elever sammen med formidlerne.

Teori kombineres med praktik, når underviserne går ud i haven sammen med eleverne og oplever de levende dyr i deres anlæg. Undervisningen er derfor oplagt at vælge når man ønsker et eksternt læringsmiljø der fokuserer på mere end tavleundervisning.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

De konkrete undervisningstilbud kan ses på ZOOs hjemmeside, hvor der løbende opdateres med nye programmer. Alle udbudte undervisningsoplæg understøtter grundskole og ungdomsuddannelsers lærings- og kompetencemål. 

Odense Zoo Skoletjenesten undervisningstilbud

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

66 11 13 60

Kontakt:

Rikke Skovlund
66 11 13 60