Lemvig Museum

Liv i historien - Animation med Livets gang i Lidenlund

Lær at lave tegnefilm på din egen mobil eller ipad med ”stopmotionfilm-teknik” og lydeffekter – arbejd videre efter hjemkomst!

Spritnyt tilbud på Lemvig Museum:

Med udgangspunkt i Gantriis´ tegneserie: ”Livets gang i Lidenlund” introduceres eleverne, via Museets animationsværksted og Lidenlund-udstillingen, til at skabe egne tegnefilm i mindre grupper. Gennem forløbet får eleverne også en forståelse for tegneseriestribens opbygning og særlige virkemidler.
Lad fantasien og kreativiteten råde!
Med afsæt i Lidenlunds persongalleri og univers samarbejder eleverne i en fremadrettet skabende tegnefilms-proces, hvor de måske lader sig inspirere af museets andre udstillinger. Måske bliver museets oldtidsudstilling afsæt for at de sender Lidenlund-figurerne af sted i en tidsmaskine til oldtiden eller udstillingen om solsystemet inspirere til en tur med en måneraket.
Alle skolefag kan indgå i forløbet! Dansk og billedkunst er oplagt. Tekst eller tale kan være på engelsk eller tysk. Emnet i tegneserien kan være at skabe orden i tabellerne efter at den onde professor Virvar har været på spil. Kun fantasien sætter grænser! Museet har fået midler til 16 forløb i efteråret 2021. Skynd dig derfor at tilmelde din klasse. Send en mail til lm@lemvigmuseum.dk eller ring til tlf. 97820025.
Lemvig Museums animationsværksted er blevet til med støtte fra Nordea Fonden og Færch Fonden

Lidenlund Lemvig tegneserie
Lidenlund/Lemvig
Foto

Henning Gantriis

©

Lemvig Museum

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
3 timer
Pris:
Gratis
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedfremstilling, Billedkunst - Billedkommunikation, Dansk - Fortolkning, Dansk - Fremstilling
Fag:
Billedkunst, Dansk
Læringsmål:
Læringsmål tilpasses til aldersgruppen og aftales med læreren.

Se alle tilbud fra: