Zoologisk Have København

Undervisning i ZOO på egen hånd, 3.-6. klasse

I Skoletjenesten ZOO har vi udviklet en række undervisningsmaterialer til skoler, som enten besøger os på egen hånd, eller som modtager undervisning i Skoletjenesten ZOO. Her følger en lille guide til, hvordan I kan berige jeres besøg i ZOO med vores undervisningsmaterialer. Og hvem ved, måske opdager I i fællesskab noget nyt om dyrene? Beslut jer for, hvilket tema I gerne vil beskæftige jer med, inden I tager i ZOO, og print de relevante arbejdsark ud. Alternativt kan I printe alle på forhånd og lade lysten drive jer, når I kommer i ZOO.

Quiz!
Er I vilde med at quizze, så har vi her samlet en række quizzer, hvor I samtidig kan blive klogere på dyrenes tilpasninger. Hvis I bliver i tvivl, kan I smugkigge på lærervejledningerne, der står de rigtige svar nemlig!

Tilpasninger til Norden: lærervejledning og arbejdsark
Tilpasninger til Afrikas savanne: lærervejledning og arbejdsark
Tilpasninger til regnskoven: lærervejledning og arbejdsark
Levesteder: lærervejledning og arbejdsark

Panda
Hvordan kan man ud fra udseendet kende forskel på pandahunnen Mao Sun og pandahannen Xing Er? Og hvordan finder en pandahan og pandahun hinanden ude i naturen, når de lever hver for sig? Med nedenstående arbejdsark vil I med garanti opdage ny viden om pandaer.

Rundt om pandaen: arbejdsark og lærervejledning

Regnskoven

Har I tema om regnskoven så er materialet "På opdagelse i den tropiske regnskov" et sikkert valgt for jer. Undervisningsmaterialet er produceret til 3.-6. klasse, med det formål at give eleverne et indblik i, hvor divers og fantastisk et levested regnskoven er, og inspirere dem til selv at fordybe sig yderligere i regnskoven med det tilhørende arbejdshæfte.

Tegn i ZOO

I materialet Tegn hurtigt - Opdag dit dyr er det hensigten, at I skal opdage en masse om dyrene I ZOO på egen hånd.

 

I ZOO elsker vi historier – især dem med dyr

Og hver dag opstår der masser af nye historier om et eller flere af de omkring 3.000 dyr, der bor i ZOO. 

Vi har faktisk så mange historier, at vi har lavet et samarbejde med fortælletid.dk, som har hjulpet os med at få foreviget nogle historier, så endnu flere kan få lov at nyde glæden ved at høre en god historie om dyr. 

Her kan du møde fem medarbejdere fra ZOO, som alle brænder for dyr, og som brænder for at fortælle de fantastiske historier om dyr videre. Deres historier handler om dyr, du nok kender, men hvis du lytter godt efter, er der med garanti en historie om et eller flere af dyrene, du ikke kendte endnu. 

Historierne henvender sig til dig, der elsker at få fortalt historie!

På tur med Carl 

Om dyreunger

Giraffen 

Kamelen

Marsvin 

panda

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis
Yderligere priser:
Undervisningen er gratis, men der skal betales entré til Zoologisk Have.

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
3., 4., 5., 6.
Kompetenceområde:
Natur/teknologi - Kommunikation, Natur/teknologi - Undersøgelse
Fag:
Natur/teknologi
Læringsmål:
Læringsmålene varierer afhængig af valgte forløb

Se alle tilbud fra: