GASmuseet

GASmuseet

Vores sted

GASmuseet tilbyder en unik mulighed for at understøtte undervisningen med emner inden for energi, ressourcer, natur og teknologi, historie og samfundsfag.

GASmuseets udstillinger henvender sig til både børn, unge og voksne, og en lang række af kommunens skoler og uddannelsesinstitutioner henlægger fast en del af deres undervisning til museet - lige fra børnehaveklasse til gymnasium og mere specialiserede videregående uddannelser.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

GASmuseets science-rum og digitale undervisningsplatform giver lærer og elever mulighed for at koble samfundsmæssige og naturfaglige problemstillinger på nye og spændende måder.

Et besøg på GASmuseet kan udvide klasseundervisningen med vigtige aspekter og sammenhænge, som det vil tage lang tid at få frem inden for klassens fire vægge.

GASmuseet råder desuden over div. undervisningsfaciliteter og undervisningsmateriale samt en del AV-udstyr. Der er mulighed for at spise medbragt mad på museet eller få mad leveret fra museets cafe. I GASmuseets have kan der "strækkes ben", leges eller slappes af.
 
Skoletjenestens medarbejdere indgår gerne i dialog med skoler/lærere vedr. muligheder og specielle ønsker i forbindelse med besøg, ligesom vi er behjælpelige med sammensætning af f.eks. lejrskoleprogrammer.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Museet rummer historiske udstillinger om gas, energi og hverdagsliv samt en ny udstilling med fokus på fremtidens energiscenarier.

På GASmusset kan eleverne arbejde både specifikt og tværfagligt med emner inden for energi, ressourcer, natur og teknologi, historie og samfundsfag m.m.
GASmuseets medarbejdere og skoletjenestens instruktører introducerer og vejleder gerne inden for specifikke emner, ligesom der kan bestilles guidede rundture i museets udstillinger.

Skoler har gratis adgang - alle dage hele året - mod forudbestilling.
 

skoletjenesten undervisningstilbud GASmuseet
Undervisning på GASmuseet

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

53 71 51 20

Kontakt: