Korn
Vi kommer til at tale om korn, hvad er korn, hvordan vokser det, hvordan dyrker vi det i Danmark, fremtidens korn og dyrkningsmetoder. Vi maler korn med en hånddreven kværn, vi har to kværne og laver to rækker, så alle prøver at kværne flere gange. Efterfølgende laver vi nogle små brød/kiks, som vi så afslutter med at smage på.
Forløbet kan laves ved AQUA eller på jeres skole.
Det kan være en klasse, eller det kan være flere klasser, som kommer på skift og maler mel.
Ps. Hvis forløbet er på jeres skole, skal der være adgang til et bålsted, eller alternativt kan hele forløbet laves i et hjemkundskabslokale.
Tidsforbrug min. 1 time.
Kan eventuelt laves i forbindelse men et projekt om fremtidens mad, så vi også medbringer mellarver og taler om proteiner og det at dyrke insekter. Vi smager også på melorme og eventuelt på andre insekter.
Men kontakt os, så finder vi en løsning i fællesskab.
