Om nyheden

Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Fotokonkurrence for de ældste elever

Dansk Arkitektur Center inviterer udskolingselever og elever på ungdomsuddannelser til at fotografere steder, der har betydning for dem i fotokonkurrencen ”Fang din by”. Konkurrencen kobles blandt andet til fagene dansk og billedkunst.
Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Fotokonkurrence Torben Rudolph Skoletjenesten undervisningstilbud

At tage fotos med mobilen er en del af mange unges hverdag. I Dansk Arkitektur Centers fotokonkurrence ”Fang din by”, får udskolingselever og elever på ungdomsuddannelser dermed mulighed for at udtrykke sig gennem et medie, de allerede er brugere af.

Som lærer kan du tilmelde dine elever konkurrencen, som kobles til fagene dansk og valgfagene billedkunst, mediefag, arkitektur og design, afhængigt af, om eleverne er fra udskoling eller en ungdomsuddannelse. Formålet er at give eleverne et nyt blik på deres omgivelser, deres historie og identitet ved at fotografere steder, der har betydning for dem.

Vind et undervisningsforløb

Eleverne skal ved hjælp af det tilkoblede undervisningsmateriale, tilrettelagt til faget dansk, forholde sig til identitetsdannelse gen­nem undersøgelse og diskussion af egne og andres fotos og tekstuddrag af både ældre og nyere dansk litteratur.

Konkurrencen foregår fra den 19. marts til 30. april, og præmien består blandt andet af et undervisningsforløb for hele klassen i Dansk Arkitektur Center. Når du har tilmeldt dig, modtager du den 2. marts undervisningsmateriale og lærervejledning.

Læs mere og tilmeld din klasse her.

Kontakt

Siska Rohr Harrebye Skoletjenesten undervisningstilbud

Siska Rohr Harrebye

Kommunikationschef
Tlf
24 90 13 68

Måske er du også interesseret i