C:NTACT

C:NTACT

Vores sted

C:NTACT har til huse på Edison på Frederiksberg, hvor vi producerer teater- og medieproduktioner med unge og udsatte målgrupper, som fortæller deres egne historier om aktuelle sociale og kulturelle problemstillinger. Vores forestillinger på Edison er altid gratis, spiller i skoletiden og bliver som regel ledsaget af et gratis online undervisningsmateriale. Vi rykker desuden ud i hele landet med turnéudgaver af vores forestillinger og dertilhørende workshops og undervisningsforløb af forskellig varighed. Her sætter vi fokus på en demokratisk problemstilling, som bliver belyst af personlige fortællinger, og arbejder med elevernes egne bidrag og erfaringer. C:NTACTs undervisningstilbud er engagerende medborgerskabsundervisning, hvor eleverne selv bliver inspireret og aktiveret til at komme på banen og lade sin egen stemme blive hørt.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

C:NTACT tilbyder målrettede workshop- og undervisningsforløb for forskellige målgrupper inden for skole- og uddannelseslivet. Vi skræddersyr forløb af forskellig varighed til netop jeres behov. C:NTACT har udviklet et filosofisk forløb til den understøttende undervisning og tilbud målrettet modtageklasseelever og deres nye skolekammerater i udskolingen. Vi kan arbejde med det tema, som I er i gang med, og sætte fokus på relevante problemstillinger på en levende og aktiverende måde. Vores undervisning kan tage mange former, men formålet er altid at fremme motivation til læring, skabe et konstruktivt fællesskab og lade elevernes egne stemmer og erfaringer blive ressourcer i undervisningen.

C:NTACT har desuden fungeret som underviser på videregående uddannelser, heriblandt en Master i teaterpædagogik.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

C:NTACTs formål er altid at lade den personlige stemme blive hørt og finde frem til de individuelle erfaringer, som er værdifulde for et fællesskab. Vores fokus i undervisningssammenhænge er at skabe dialog, forståelse, trivsel og medborgerskab. Eleverne arbejder med at præsentere deres egne erfaringer og holdninger inden for et givent emne, gerne i forbindelse med, at de har oplevet en C:NTACT-produktion. Det kan både være live, som på en teaterscene, og gennem medier som fx radio- og videoproduktion. Eleverne bliver bedre til at præsentere (fx i eksamenssituationer), til at lære af hinanden og til at indgå i og præge et fællesskab. For modtageklasseelever er C:NTACTs forløb desuden et boost til den enkelte elevs sprogkundskaber.

skoletjenesten undervisningstilbud cntact
Fra vores integrationsforløb på Skolen på Nyelandsvej med skolens 8. klasser og nye modtageklasseelever.
Foto

Jon Bjarni Hjartarson

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

+4526312051

Kontakt:

Helena Aviaja Eley
+4526312054
Yderligere information:

Kontakt Helena eller Jovana for at høre mere om C:NTACTs undervisningstilbud.