Teater FÅR302
Ikke udgivet

Teater FÅR302

Vores sted

Teater FÅR302 er beliggende i en gammel toværelses lejlighed i Nyhavn i København. Det lille scenerum med plads til 48 publikummer giver en unik, koncentreret og eksklusiv oplevelse.

Vision: Vi vil præsentere det allerbedste intimteater med nerve, kant, humor og nærvær. Vi er samfundsdebatterende og aktuelle, forankret i det lokale med udsyn til det globale.

Mission: Vi udfordrer teaterkunsten, eksperimenterer i form og indhold og tænker i utraditionelle kunstneriske samarbejder. Vi nedbryder genreskel og faggrænser og hylder det unikke.

Teater FÅR302 holder et vågent øje med, hvad der rører sig på de nordiske scener, og er en væsentlig importør af ny nordisk dramatik og gæstespil fra Norden. Vi indgår i kunstneriske samarbejder med andre nordiske kompagnier og kunstnere og arbejder på en fortsat udvikling og udveksling på tværs af landegrænserne.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Det levende møde i teatret. 

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Vi bringer det levende møde i spil, mellem publikum og forestilling kan der opstå tanker om livet, og om hvad det er som kunsten kan give os af reflektionsrum. de forskellige tematikker, som vi arbejder med giver et indblik i en kompleks verden.

Teater Får302 Performance Politik Skoletjenesten undervisningstilbud

Fakta

Bestilling & Kontakt