Næstved Ungdomsskole

Næstved Ungdomsskole

Vores sted

Næstved Ungdomsskole er stedet, hvor du kan afprøve dine evner og dygtiggøre dig indenfor en lang række fag. Aktiviteterne kan både supplere din skolegang og inspirere til nye fritidsaktiviteter. 

Alt arbejdet i Næstved Ungdomsskole bygger på vores vision om:

  • At støtte og udvikle fremtidens voksne gennem nytænkende, attraktive og mangfoldige tilbud
  • At sikre et fordomsfrit og ligeværdigt møde mellem mennesker
  • At bidrage til udviklingen af kommunens kulturelle vækstlag
  • At styrke vi-kulturens sunde tankesæt
  • At tilbyde dét andre ikke tilbyder 
Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Med bund i vores vision lægger vi stor vægt på, at aktiviteterne er præget af kvalitet og de unges aktive medvirken. Vores mål er at skabe et miljø, hvor du oplever frihed under ansvar og trygge forhold, som giver plads til alle. Vi vægter fantasien og kreativiteten over faste skemaer og tjeklister og udvider begrebet læring. Vi opfordrer de unge til at på opdagelse og finde sig selv i mixet mellem uddannelse og underholdning - vi kalder det Edutainment.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

​​​​​Den generelle undervisning i Ungdomsskolen dækker over mange fag og retninger indenfor bevægelse, teknologi, selvudvikling, sprog, kultur, rejser, kreativitet, naturvidenskab, friluftsliv og innovation. Frem for alt er vores ønske at bidrage til de unges personlige og faglige udvikling. Vi går efter at skabe oplevelser og erfaringer, som kan give en stærk ballast i det fremtidige ungdoms- og voksenliv.

Et projekt som Næstved Kunstby er et godt eksempel på den læring Ungdomsskolen forsøger at give videre - ved at tiltrække og synliggøre stærke rollemodeller håber vi at vise, at man gennem kreativitet, fællesskab og gå-på-mod kan skabe store oplevelser og projekter til gavn for alle. Øvelse gør mester, og ting kan lade sig gøre!

Næstved Ungdomsskole logo Skoletjenesten undervisningstilbud

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

2344 6247

Kontakt:

Charlotte Popp
+45 2344 6247