Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade

Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade

Vores sted

Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade støtter, rådgiver og informerer mennesker, der er ramt af spiseforstyrrelser eller selvskade, samt pårørende, fagpersoner og andre interesserede. 

Samtidig ønsker vi at skabe opmærksomhed i samfundet omkring spiseforstyrrelser og selvskade med henblik på forebyggelse, bedre behandlingstilbud, rehabilitering og ikke mindst for at bryde tabuerne.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Vores undervisning er kendetegnet ved, at vi inddrager eleverne aktivt og giver dem nye perspektiver på ungdomsliv og starter refleksion og debat gennem aktiviteter, øvelser samt billed- og videomateriale.

Vi tager udgangspunkt i elevernes eget ungdomsliv og interesseområder ved bl.a. at arbejde med sociale medier, IT i undervisningen samt tale om de unges idoler og forbilleder. 

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Ved Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade hjælper vi eleverne med at opbygge et positivt selvværd ved at give dem redskaber til at forstå og forholde sig til sig selv og hinanden - i særlig grad til deres krop, tanker og idealer. Ved at give eleverne redskaber til at styrke eget og andres selvværd, styrkes den mentale sundhed, og der forebygges ift. mistrivsel og psykisk
sårbarhed. Undervisningen skaber refleksion og debat hos eleverne, som kan nedbryde medieskabte idealer og give dem et sprog, så de bedre kan udtrykke
deres følelser og hjælpe hinanden samt forhindre, at de udvikler et skadeligt billede af, hvad der er naturligt, sundt og sejt.

skoletjenesten undervisningstilbud
©

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

40339732

Kontakt:

Mathias Hougaard
40339732