Naturcenter Amager Strand

Undersøg livet på lavt vand - Lån en grejkasse - Dagtilbud

"Undersøg livet på lavt vand - lån en grejkasse” er et anderledes undervisningstilbud, hvor pædagoger og børn arbejder på egen hånd.

Grejkassen indeholder redningsveste (ca. 15 stk.), waders (til de voksne) og redningskrans. Herudover en masse redskaber og udførlig vejledning til redskaber og let tilgængelig viden om livet i vandet. Kassens indhold giver mulighed for at undersøge livet på lavt vand på Amager Strand. Grejet er pakket i en stor kasse og leveres der, hvor I vil undersøge stranden. Leveringssteder fremgår af kortet og skal angives ved booking. Antallet af redskaber i grejkassen vil blive tilpasset til, hvor mange der er i gruppen. Der vil være redningsveste i kassen, så halvdelen af klassen kan være i vandet ad gangen.

Varighed: 2-6 timer – I vælger selv varigheden af besøget og antallet af elever, der deltager, når I booker grejkassen. 

Lån af grejkasser er forbeholdt lærere og pædagoger, der har været på kursus og erhvervet sig kørekort til brug af grejkasserne. Kurset vil være en blanding af praktiske øvelser, didaktiske overvejelser om brug af naturcentret og udstyr samt teoretiske input om strandens plante- og dyreliv. Kurset vil understøtte de ny Fælles Mål for folkeskolen. 

Sikkerhed: Badevandstemperaturen skal være over 10 grader for at bruge grejkasserne. Der er udarbejdet en sikkerhedsinstruks til lærere og pædagoger, der bruger kasserne. Der er redningsveste til eleverne og lærere/pædagoger samt waders til de voksne. Derudover følger der en redningskrans med kassen.

Grejkasse klar til brug
Grejkasse klar til brug
Foto

Naturcenter Amager Strand

©

Naturcenter Amager Strand

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
6 timer
Pris:
Gratis

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
1, 2, 3, 4, 5, 6
Læreplanstemaer:
  • Natur, udeliv og science
Læringsmål:
At arbejde undersøgende i naturen med naturen

Se alle tilbud fra: