Kulturtjenesten

Kulturtjenesten

Hvem er vi?
Kulturtjenesten er et sekretariat for formidling af kulturtilbud og vi arbejder for at give elever, lærere og pædagoger den lettest mulige indgang til de lokale kultur- og naturlæringsforløb. Samtidig kan de lokale kulturinstitutioner gennem vores netværk komme hurtigt og let i dialog med dig som lærer eller pædagog. Resultatet er et unikt grundlag for samarbejde om udvikling af alternative og innovative læringsforløb i forlængelse af den ny skolereforms krav om Åben skole og dagtilbuddenes arbejde med de pædagogiske lærerplaner.

Hvem er vores aktører?
Kulturtjenesten etablerer kontakt til aktører indenfor fag som musik, kunst, teater, natur og historie. Vores samarbejdspartnere tæller Fuglsang Kunstmuseum, Knuthenborg Safaripark, Middelaldercentret, Museum Lolland-Falster, REFA, Storstrøms Kammerensemble, Folkekirkens Skoletjeneste, Teatret Masken, Culthus samt bibliotekerne og musikskolerne i begge kommuner. Flere af vores aktører formidler tilbud til både dagtilbud, skoler og SFO’er.

Hvem er vi?
Kulturtjenestens ansatte har en uddannelsesmæssig baggrund på en kulturelt-, formidlings - og/eller æstetisk funderet uddannelse på universitetsniveau. Vores faglige ballast og personlige interesse for kunst og kultur sikrer dit møde med en professionel og kvalitetsorienteret arbejdsindstilling, når du henvender dig hos os. I samarbejde med dig og vores aktører skaber vi anderledes og aktiv læring for børn i alle aldre.

 

I Kulturtjenesten kan du møde:

Simon Kristensen, projektleder. sikr@guldborgsund.dk 25180011

Diana Gerlach, kulturkonsulent. dg@guldborgsund.dk 25181896

Jørgen Haach Jakobsen, eventmedarbejder. jhja@guldborgsund.dk

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Jørgen Haach Jakobsen
25182719