Det Grønne Museum

Det Grønne Museum

Vores sted

Den 1. januar 2017 fusionerede Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm med Dansk Landbrugsmuseum i Auning og er blevet DET GRØNNE MUSEUM – jagten, skoven, landbruget og maden.

Det Grønne Museum – fordi: Landet, vi lever i, er også landet, vi lever af. Det har vi gjort i tusinder af år som samlere, jægere og bønder. Vi har pløjet, sået og høstet, og gennem tiden er skoven fældet, marker arrangeret på ny og åer rettet ud. Alt sammen historier om udviklingen af vores værktøjer, vores metoder, vores samfund og ikke mindst vores mad. Landskabet har ændret sig igen og igen, men det er stadig den grønne skov, de grønne marker og de grønne græsarealer, vi går tur i, går på jagt i, dyrker og lever af.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Museets skoletjeneste tilbyder aldersdifferentierede undervisningsforløb. Fra januar til august omhandler undervisningsforløbene landbohistorien og måltidets kulturhistorie og fra august 2017 vil der være undervisningsforløb indenfor jagten, skoven, landbruget og maden. Følg med på museets hjemmeside om udviklingen af nye undervisningsforløb.

Al indlæring er baseret på aktive, nærværende, sansende og udfordrende oplevelser. Gennem dialog og fortælling sættes børnenes egen historie i relation til den fælles kulturhistorie. Undervisningsforløb kan sammensættes efter eget valg. Ud over de nævnte undervisningsforløb er det muligt at sammensætte præcist det undervisningsforløb, som I ønsker.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Tag kontakt til museets skoletjeneste og hør om mulighederne i de aktuelle forhold.

Skoletjenesten undervisningstilbud det groenne museum
Det Grønne Museum

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

86 48 34 44

Kontakt:

Karen Schacht
86 48 34 44
Yderligere information:

Bestilling af undervisningstilbud

Mandag - tirsdag kl. 8-16, onsdag - fredag kl. 8-15

Entré pris:

Voksne (14/8 - 23/6): 90 DKK

Voksne (24/6 - 13/8): 100 DKK

Gratis for børn under 18 år