Museum Silkeborg

Museum Silkeborg

Her kan du finde de forskellige undervisningstilbud vi har på de tre afdelinger: Blicheregnen, Hovedgården og Papirmuseet. Alle folkeskoler, institutioner, gymnasieskoler o.lign. ungdomsuddannelser har gratis adgang, men rundvisninger koster dog lidt. På papirmuseet kan man ikke komme som institution uden også at booke en rundvisning. Besøg er muligt alle hverdage. - Husk at tilmelde besøg!

Vores tilbud er delt ind efter instituitioner og derefter aldersgrupper og fag. Du kan også vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil bliver orienteret om de forskellige nye tiltag, aktiviteter eller særudstillinger. Undervisningen tager afsæt i særudstillinger, samlinger og genstandene på de tre afdelinger.

Har du spørgsmål til vores undervisningstilbud er du velkommen til at kontakte os. Husk du er altid er velkommen til at ringe og få en snak om hvilke specielle ønsker du har, så prøver vi at hjælpe. I er også velkomne til at medbringe madpakker og spise dem i cafeen på Hovedgården, i kaffestuen på Blicheregnen eller på reposen på Papirmuseet.

Museum Silkeborg Skoletjenesten undervisningstilbud

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

86 82 14 99

Kontakt: