MÆRKVÆRK

MÆRKVÆRK

Vores sted

MÆRKVÆRK skaber aktuelle og eksistentielle teateroplevelser, der rammer ned i de unges liv og udfordringer på vejen til at blive voksne. Gennem en kunstnerisk oplevelse giver vi de unge nye perspektiver på og indspark til deres liv. Teateroplevelserne kan derfor bruges af de unge og de voksne omkring dem til at reflektere, diskutere, tage stilling og handle i deres liv.

Vi spiller ikke, hvor vi bor. Vi spiller derimod på forskellige teatre, skoler, biblioteker, forsamlingshuse og lignende i hele landet. Vi lægger dog som regel ud med, at en forestilling spiller i en periode på et teater i København, før vi rejser ud i landet.

I sensommeren 2024 har I mulighed for at programsætte en af vores forestillinger, nemlig GRÆNSELØST, der spiller på Krudttønden på Østerbro 28.-30. august kl. 10 & kl. 12. Gruppebilletter til unge (min. 6) koster 40 kr. pr. billet og voksne ledsagere betaler ligeledes 40 kr. pr. billet. Billetterne kan købes på teaterbilletter.dk og teatertur fra medio april 2024.

PRISER

Skal I have en forestilling fra vores turnérepertoire ud til jer på en skole, et bibliotek eller andet sted koster de 12.000-13.500 kr. + moms. MEN herfra skal så trækkes den statslige refusion, som kommunale, private og friskoler er berettiget til, nemlig 50 %.

Ring gerne til os, hvis I har spørgsmål.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Vi lægger vægt på, at den kunstneriske oplevelse skaber et udgangspunkt for refleksion, diskussion og handling i eget liv.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

De unge kan få en anderledes indgang til de tematikker, de kæmper med – aktuelle såvel som eksistentielle. MÆRKVÆRK har fx skabt forestillinger om pigevold, alkohol, tro, forbrug, præstation, ensomhed, sorg, klima, krop, identitet og køn, drømme og grænseoverskridende adfærd og handlinger. 

 

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

26162256

Kontakt:

Janne Hovmand Storm
26162256
Yderligere information:

BILLETTER til »GRÆNSELØST« på KRUDTTØNDEN købes/bestilles på teaterbilletter.dk fra den 24. april 2024.

KRUDTTØNDEN, Serridsslevvej 2, 2100 København Ø.