Foreningsplaymakeren i Hjørring Kommune

Foreningsplaymakeren i Hjørring Kommune

Vores sted

Foreningsplaymaker Mads Søndergaard Thomsen står for at koordinere og udvikle skolernes samarbejde med de lokale foreninger i Hjørring Kommune.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Der findes mange måder at organisere et samarbejde mellem skoler og foreninger. Der er ikke en bestemt måde at gøre det på, hvorfor det giver området en masse potentialer. Beslutningen om samarbejde skal tage udgangspunkt i, hvad skole og forening vil med hinanden og hvilke ressourcer de hver især kan bringe i spil til et konstruktivt og lærerigt samarbejde. Traditionelt set ligger den didaktiske del ved skolen og udvikling af mestringsevne ved foreningen. Dette giver mange spændende kombinationer til et fremtidigt samarbejde i forhold til vores åbne skole.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Hvert tilbud er tilrettelagt ud fra konkrete faglige læringsmål for de inddragende fag. Hovedfokus i tilbuddene er, at eleverne er aktiv deltagende og hvordan foreningslivets evner og potentialer kan spille bold på en kreative måde med skolens læringsmål.

Derudover klæder tilbuddene eleverne på til, hvad børn og unge kan lave i deres fritidsliv efter skoletiden.

Du kan altid kontakte Mads Søndergaard Thomsen, hvis du har en spændende idé, ønsker eller spørgsmål til nye samarbejder mellem skole og foreningslivet.



 

Mads Søndergaard Thomsen, foreningsplaymaker Hjørring Kommune

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

41223235

Kontakt:

Mads Søndergaard Thomsen
41223235