Tivoli

Altid som aldrig før

Tivoli er en virksomhed, der arbejder i spændingsfeltet mellem tradition og fornyelse. I forløbet får de studerende indblik i Havens historie og virksomhedens brandværdier og fremtidsvisioner.

Tivoli er en moderne virksomhed med et stærkt brand. Samtidig er det også et sted, der emmer af 178 års historie. Med udgangspunkt i de begivenheder og strømninger, der kendetegnede 1800-tallet, får de studerende indblik i Tivolis historie og de visioner grundlæggeren Georg Carstensen havde, og der tegnes en rød tråd til nutidens Have og den strategi, der præger hele virksomheden i dag. Der arbejdes på alle niveauer i spændingsfeltet mellem tradition og fornyelse, og de studerende skal, med "Tivoli i hjertet", komme med deres bud på nye aktiviteter til den traditionsrige Have. Forløbet er særlig egnet til studieretningen Oplevelsesdesign.

Altid som aldrig før
Altid som aldrig før
Foto

Anders Bøggild

©

Anders Bøggild

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1½ time
Pris:
99 kr.
Yderligere priser:
Pris: 99 kr. pr. elev/lærer inkl. entré, undervisning og Turpas indtil kl. 15. Tilkøb af Turpas efter kl. 15: 90 kr. Pris udenfor Tivolis åbne sæsoner: 65 kr. pr. elev/lærer
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Ungdomsuddannelse
Erhvervsuddannelse:
Tekniske skoler
Ungdomsuddannelse:
HF, HHX, HTX, STX, VUC
Fag:
Almen sprogforståelse, Design, Erhvervsøkonomi, Historie, Innovation
Læringsmål:
Særligt velegnet

Se alle tilbud fra: