Næstved Kommune - Åben Skole

ARKIL A/S - Bygge og anlæg - Skills

Et tilbud om forløb inden for mange facetter af bygge- og anlægsbranchen.

ARKIL er én af Danmarks største entreprenørvirksomheder.

Vi udfører store entreprenørprojekter over hele landet for blandt andet Vejdirektoratet, BaneDanmark, kommuner og landets mange forsyningsselskaber. Vi håndterer anlægsarbejder, havnebyggeri, fundering, tunnelering og store kabelprojekter, og vi sætter et solidt aftryk på landets infrastruktur. Vi håndterer desuden oprensning af forudrening af alle slags.
Vi en stærk aktør på vejserviceområdet, hvor vi er en af pionererne inden for privat vejservice.

Samarbejdets indhold og mål tilrettelægges i fællesskab.

Om os:

Arkil er én af Danmarks største entreprenørvirksomheder med godt 2000 ansatte og en omsætning på cirka 3 milliarder i Danmark og udlandet.
Med 80 års erfaring er Arkil en professionel, topkvalificeret og ofte foretrukken samarbejdspartner for store offentlige og private bygherrer og rådgivere i Danmark.
I Næstved-afdelingen er vi 11 funktionærer, heraf 1 afdelingschef, 2 projektledere, 1 tekniker, 4 formænd, 2 kontorassistenter og en kontorelev, og ca. 35 timelønnede, hvoraf 4 er struktørelever.
Arkil har samtidig en asfaltafdeling i Næstved med ca. 50 ansatte.

Virksomheden er også interesseret i erhvervspraktikanter (8.-10.)

KONTAKT:

Peter Hein Svendsen

Direkte tlf.: 41 87 05 29

Mail: PSV@arkil.dk

Transporten er gratis
Der er sat ekstra penge af til transport i bus mellem virksomhed og skole. Ring eller skriv til erhvervsplaymaker Ole Hilden, så bestiller og betaler Ole for bussen, så I kan køre direkte mellem skole og virksomhed.
Kontakt Ole Hilden på mobil 61550987, eller mail ohilde@naestved.dk eller på Aula.
 

Sikkerhedsudstyr kan lånes hos Center for Dagtilbud og Skole i Rådmandshaven 20, 4700 Næstved. Kontakt Kirsten på kioer@naestved.dk

Damhusledningen - Et underjordisk regnvandsbassin

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Fag:
Arbejdskendskab, Biologi, Elevernes alsidige udvikling, Fysik/kemi, Geografi, Innovation og entreprenørskab, Matematik, Natur/teknologi, Uddannelse og job