H.C. Andersens Hus

H.C. Andersen Museum - besøg på egen hånd

Det er gratis for skoler at besøge museet.

H.C. Andersen Museum ligger i øjeblikket i Claus Bergs Gade 11, hvor en udstilling viser historien om forfatteren og hans eventyr. Det er også muligt at besøge Barndomshjemmet og Fødehjemmet.

Lad dine elever gå på opdagelse i H.C Andersen Museum ved hjælp af et opgaveark. Der er udviklet to forskellige opgaveark, alt efter om I besøger museet som et led i dansk- eller historieundervisningen. Vi anbefaler, at I booker jeres besøg inden ankomsten, så vi kan sikre den bedst mulige oplevelse for jer.

Dansk:
Opgavearket har fokus på at forstå og analysere de forskellige af H.C. Andersens værker, der er i udstillingen. Det kan løses af elever fra 1.-9. klasse ved at følge de forskellige farvekoder på arket.

Hent opgaveark (dansk)

Historie: 
Gennem opgavearket skal eleverne forholde sig til H.C. Andersens liv, hans genstande og udstillingen generelt. Det kan løses af elever fra 3.-9. klasse. Eleverne skal svare på alle spørgsmål, men skal uddybe og begrunde i forskellig grad. 

Hent opgaveark (historie)

Vi åbner et nyt H.C. Andersen Museum i juni 2021. Alle undervisningsforløb og mulighed for booking offentliggøres i foråret 21. 

H.C. Andersen Museum i Odense
Gå på opdagelse i den berømte digters liv, hans eventyr samt hans tegninger og papirklip.
©

Odense Bys Museer

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis
Yderligere priser:
Der er gratis adgang for elever og lærere fra skoler og uddannelsesinstitutioner, når besøget finder sted som led i undervisningen.
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Historie - Historiebrug
Fag:
Dansk, Historie
Læringsmål:
Formuler dine egne læringsmål på baggrund af opgaveark.