Teatret OM

Hvalens sang

"Hvalens sang" er en sanselig og underfundig rejse ind i bugen på en kæmpe pukkelhval og en historie om venskab, hvaler og hvalsang – mødet med en pige, Pinocchio ... og plastikaffald.

Forestillingen hylder venskabet som en skat, vi skal beskytte, og handler samtidig om menneskets ubetænksomhed, som gør livet farefuldt for havets dyr.

Du sidder inde i hvalens bug og får den finurlige fortælling med en intensitet og sanselighed, som kun opstår, når du er helt tæt på.

Instruktion og dramaturgi: Sandra Pasini
Scenografi og kostumer: Antonella Diana
Medvirkende: Annemarie Waagepetersen
Genbrugsinstrumenter og tekniker: Freddy Giorgi

I hvalens bug.
Foto

Jørn Deleuran

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
30 min.
Pris:
7000 kr.
Yderligere priser:
Min. 2 forestillinger: 11.000 kr. (13.000 for tre forestillinger). Forestillingen er refusionsgodkendt. Kontakt os for aftale af muligt tidspunkt.
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3.
Kompetenceområde:
Biologi - Kommunikation, Biologi - Perspektivering, Dansk - Fortolkning, Drama - Dramaanalyse, Elevernes alsidige udvikling, Musik - Musikalsk skaben, Natur/teknologi - Perspektivering
Fag:
Billedkunst, Biologi, Dansk, Drama, Elevernes alsidige udvikling, Musik, Natur/teknologi
Læringsmål:
Eleverne får kendskab til problematikker om plastaffald i havene. Eleverne inspireres til at undgå at smide plastaffald i naturen. Eleverne inspireres til at lave instrumenter, skyggefigurer og andet ud af plastaffald og genbrugsmaterialer.

Se alle tilbud fra: