Ordrupgaard

Kunst under åben himmel

Tag på oplevelse i Ordrupgaards Kunstpark og Kunstlegeplads, hvor eleverne kan opleve, udforske, sanse og mærke kunsten på egen krop.

I Ordrupgaards park får I kunstoplevelser på internationalt niveau. Her er samlet nogle af de bedste, internationalt anerkendte kunstnere – danske såvel som udenlandske. Alle værker er permanente og skabt specielt til stedet. Med andre ord finder I ikke den samme oplevelse noget andet sted i verden.

Parken inviterer til en anderledes museumsoplevelse, hvor eleverne kan bruge kunsten på en friere måde end i det traditionelle museumsrum. Her må man klatre, hoppe, løbe og gemme sig i værkerne! 

Oplev f.eks. Olafur Eliassons skulptur, der indhyller sine omgivelser i tåge, hver gang vinden ændrer retning. I kan også klatre rundt på den høje, labyrintiske bambuskonstruktion, som er skabt af kunstnerduon Doug & Mike Starn, eller gå rundt i Jeppe Heins fantastiske spejllabyrint. Parken er fyldt med spændende kunstværker, og det er bare om at gå på opdagelse. 

Det er gratis at besøge Ordrupgaards park, og porten er åben alle dage kl. 8-18.

OBS.
I dårligt vejr kan nogle værker være lukket af sikkerhedsmæssige hensyn.

Værk af Jeppe Hein. Foto: Andreas Omvik
Jeppe Heins 1 Dimensional Mirror Mobile. Foto: Andreas Omvik

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedanalyse, Billedkunst - Billedfremstilling, Billedkunst - Billedkommunikation, Dansk - Fortolkning, Dansk - Fremstilling, Dansk - Kommunikation, Dansk - Tale
Fag:
Billedkunst, Dansk, Elevernes alsidige udvikling
Læringsmål:
Oplevelse