Hammershus

Med Ridder Rust på Hammershus - Bornholms Middelaldercenter

Tag med dukken Ridder Rust på opdagelse på Hammershus Borgruin, og hør ham fortælle om dagliglivet på borgen i gamle dage.

Dukken Ridder Rust kender Hammershus indefra og ud – for han er jo selv i borgherrens tjeneste. Han ved, hvor hestene sover, hvorfor der lugter i tårnet, og hvordan man lettest tilsniger sig en godbid i køkkenet. Disse og mange andre hemmeligheder om Hammershus deler han med gruppen på turen rundt på borgen. Igennem dukken tager formidleren børnene med på en rejse tilbage til borgens storhedstid, hvor vi igennem intens historiefortælling og i dialog med børnene kommer langt omkring dagliglivet på middelalderens Hammershus.

Historiefortællingen starter i Hammershus besøgscenter og fortsætter i tryg og hyggelig stemning både inde i Smørkælderen på Hammershus og rundt omkring på borgen.

Bemærk: På Hammershus er det altid godt at have vind- og vandtæt tøj med i rygsækken. Mange bliver overraskede over den store temperaturforskel, der kan være fra den ene ende af øen til den anden.

ridder rust

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Yderligere priser:
Pris: 75 kr. pr. barn, 2 voksne gratis med i grupper med over 15 børn.
Max deltagere:
20 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
3, 4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for at spise medbragt mad
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Kommunikation og sprog
  • Krop, sanser og bevægelse
  • Kultur, æstetik og fællesskaber
Læringsmål:
Sproglig udvikling

Kulturelle udtryksformer og værdier

Krop og bevægelse