Zoologisk Have

Tag kørekort til Biologisk værksted 3, Zoologisk Have

Har du interesse for at undervise med levende dyr og effekter fra dyr? Så er et kursus til Bio 3 med garanti noget for dig. Bio 3 er et lokale i Skoletjenesten, med masser af dyr og effekter, som er henvendt mod børnehaver, skoler, SFO'er og institutioner for fysisk og psykisk handicappede, og med et kørekort til Biologisk Værksted 3 får du som pædagog eller lærer mulighed for selv at undervise i Bio 3 lokalet.

Et kørekort til Bio 3 erhverves via et dagskursus og indebærer, at man bliver fortrolig med dyr i Bio 3 og faciliteter i Zoo.
Dagskurset er tilrettelagt som et pædagogisk grundkursus i anvendelsen af dyr og faciliteter der er til stede i Bio 3 lokalet. Formålet med kurset er, at deltagerne får redskaber med hjem til at planlægge og udvikle deres egne forløb i Zoo og hjemme, samt at deltagerne bliver bevidste om deres egen rolle i forhold til håndtering og formidling af dyr.

Børnene havde en ekstraordinær, skærpet opmærksomhed og var meget lydhøre samtidig med at blikkene var fæstnet på dyrene. De glemte alt om at lave børnehavebørns-ballade og sad i rundkreds helt opslugte og med meget stor nysgerrighed, ro, nænsomhed og nærvær. Citat fra Bio 3 brugeren Kinnie Nordskov.

Alle kursusdeltagere får efter kursets afslutning tildelt et ”kørekort”, der giver adgang til på egen hånd at undervise i Biologisk Værksted 3.
Det er gratis at bruge lokalet, men der kræves adgangsbillet eller institutionskort til Zoo.

 

Kursusdage i skoleåret 2020/2021:

07.08.2020

13.11.2020

16.04.2021

Målgruppe: Pædagoger, pædagogmedhjælpere og lærere, der selv ønsker at undervise i Skoletjenesten Zoos Bio 3-lokale. Særligt velegnet til børnehaver, indskoling, SFO'er eller andre institutioner
Maks antal deltagere: 15
Pris: Heldagsarrangement inkl. forplejning: 1.195 kr. Det er efterfølgende gratis at benytte Bio 3-lokalet såfremt afgang til Zoo er betalt
Tilmelding: jus@zoo.dk

Kursus i Biologisk værksted 3

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1 dag
Pris:
1195 kr.
Yderligere priser:
Heldagsarrangement inkl. forplejning
Max deltagere:
15 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Kursus
Deltagere:
Lærer, pædagoger og pædagogassistenter

Se alle tilbud fra: