Museet Sønderskov

Vandretur på Møllestien

En spændende tur på ”Møllestien” med naturvejlederen, som fortæller om landskabet, man kommer igennem, hvordan det er opstået, og hvilken betydning det har haft for området. Der vil blive fortalt om de særlige bygninger, der ligger på turen, om Sønderskov Møllesø og om de naturtyper, man kommer igennem på de ca. 2.7 km. rundt på ”Møllestien”.

Inden turen er det en fordel, at eleverne har fået en introduktion til hvad en herregård er samt at de ved, hvad en mølle blev brugt til.

 Yderligere oplysninger: Tjek vejret, tilpas påklædning til samme. Turen er ikke egnet til gangbesværede. Der er mulighed for tilvalg, kontakt museet for aftale.

Møllestien
Sønderskov
Foto

Museet på Sønderskov

©

Museet på Sønderskov

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
3 timer
Pris:
0 kr. Gratis
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Biologi - Kommunikation, Biologi - Perspektivering, Dansk - Kommunikation, Dansk - Lytning, Geografi - Perspektivering, Historie - Kronologi og sammenhæng, Natur/teknologi - Kommunikation
Fag:
Biologi, Historie, Natur/teknologi
Læringsmål:
Eleverne får kundskab om forskellige naturtyper, og hvordan de er opstået. Eleverne får et indblik i Sønderskovs herregårdslandskab og får forståelse for hvad de enkelte seværdigheder på turen repræsenterer.

Se alle tilbud fra: