Oplevelsescenter Harteværket

Oplevelsescenter Harteværket

Vores sted

Harteværket ved Kolding er et oplevelsescenter, men det gamle vandkraftværk bruges også til naturfagsundervisning, hvor der er mulighed for at lave forsøg og blive fortrolig med fysikkens love på en helt anden måde end i et gammeldags klasselokale. Det unikke ved Harteværket er at det den dag i dag stadig producerer strøm, med de originale gamle turbiner fra 1920.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

På Harteværket foregår undervisningen på i og udenfor bygningen. Der er masser af muligheder for at kombinere naturfagsundervisningen med andre fag.

Harteværket har endnu ikke en skoletjeneste og derfor heller ikke personale ansat til at stå for undervisning. Når I kommer som skole, er det jeres egne lærere der skal stå for undervisningen. Du har mulighed for at låne undervisningsmaterialer af os. Husk at disse skal bookes.

Når I kommer som skole/daginstitution fra Kolding kommune er det gratis, er skolen ikke fra Kolding kommune koster det 25 kr. pr. pers. (gratis skoleentré gælder kun på hverdage i vores åbningstid). I skal blot på forhånd melde jeres ankomst pr. mail, cecrn@kolding.dk

Har du ikke meldt jeres ankomst betales fuld entrépris.

Udebliver du fra en aftale betales et no show fee på 500 kr. Regningen sendes direkte til skolen, dette gælder alle skoler og institutioner.

Det er muligt som skole at få en skolerundvisning på stedet. Dette koster 475.- kr for ca.30-40 min. rundvisning.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Beskrivelse følger...

Forløb på vandlegepladsen
Elever i gang med forløb på vores vandlegeplads

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

23 28 39 69