Naturkraft

Naturkraft

Vores sted

En oplevelsespark for naturens kræfter

Naturkraft er en oplevelsespark, hvor vi sætter naturens fascinerende kræfter i spil.

Gennem leg giver vi gæsterne en helt ny oplevelse af den vestjyske natur. Her får gæsterne en aha-oplevelse, når de opdager, hvordan naturen består af en række sammenhænge, som man ikke nødvendigvis tænker over til daglig. Her leger hele familien sig til en større bevidsthed om natur, bæredygtighed og klima.

En almennyttig fond

Det er Fonden Naturkraft, der driver oplevelsesparken. Fondens formål er at inspirere til mere bæredygtig adfærd, og det skal ske på flere måder.

En ting er at skabe et oplevelsesunivers, hvor vi øger gæsternes bevidsthed om naturens sammenhænge. Men Naturkraft er meget mere end en oplevelsespark. Vi vil sætte viden om natur, klima og bæredygtighed i spil på en lang række platforme og i mange forskellige sammenhænge.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Læringen sker gennem en legende, undersøgende tilgang, hvor vi ikke giver børn og unge svarene – de finder dem selv. Målet er, at de bliver inspireret til at leve et bæredygtigt liv.

Alle forløb på Naturkraft følger Fælles Mål for skoler, Den styrkede pædagogiske læreplan for dagtilbud og faglige mål for ungdomsuddannelserne.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Menneskets samspil med naturen

På Naturkraft kan børn og unge blive fascineret af og undersøge den vestjyske natur og naturens kræfter. De kan opleve, at de kan påvirke naturen. Deres nye erkendelser skal føre til, at de får lyst til at handle og passe på naturen.

Naturkraft dronebillede

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Birgitte Moos Farsø
22114140