Fritid og Idræt Helsingør

Fritid og Idræt Helsingør

Vores sted

Dagtilbud og skoler præsenteres for kommunens forskellige foreningstilbud. Forløbene kan være målrettet særlige målgrupper eller begivenheder som fx træning op til et skoleidrætsstævne.

Der er endnu ikke oprettet nogle foreningstilbud på siden, men du er altid velkommen til at tage kontakt til os, så kan vi skræddersy et tilbud til jer.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Undervisningsforløbene varetages af frivillige foreninger, der gerne vil dele deres fagligheder og interesse med skoler og dagtilbud.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Undervisningsforløbene fungerer som et fagligt supplement til den almindelige idrætsundervisning. Eleverne præsenteres for udvalgte idrætsdiscipliner og aktiviteter, som kan give dem inspiration tog kendskab til nye former for idræt. Undervisningsforløbene kan desuden skabe en øget trivsel og engagement blandt eleverne, fordi de frivilliges engagement for idrætten smitter af på eleverne.

I dagtilbud kan forløbene bidrage til børnenes motoriske udvikling og inspirere personalet til til nye bevægelsesformer i institutionens kendte rammer.

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

25 31 36 45

Kontakt:

Ida Hvelplund
25 31 36 45